MIMI LOUNGE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mimi Lounge. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 20:05 Bestelling was niet compleet. Hierdoor bijna 18 euro betaald voor burger en patat.
10 apr 2024 om 15:49 Lekker eten, vlotte bezorging. Had wel wat moeite met bestellen maar dat krijg je met een digitale prutser.
24 mrt 2024 om 11:53 Eten niet gehad maar dat is deels mijn eigen schuld want ik lag te slapen maar ze hebben me wel om half2 snachts 14keer gebeld zodat ik de deur open kon doen maar ja ik was natuurlijk veel te zat en werd niet wakker maar bij deze toptent
17 mrt 2024 om 21:25 Was lekker maar duurde lang tot ik het had
20 jan 2024 om 21:53 De bezorgtijd was een half uur langer dan na de bestelling getoond werd (1,5 uur in plaats van 1 uur). Voor we de bestelling plaatsten stond er bij de verwachte bezorgtijd 25-50 min. Het eten was lauw, maar het was wel vriesweer. Wel lekker gegeten.
9 jan 2024 om 23:27 Heerlijk gegeten. Alles was lekker vers en warm. De bezorgster was erg vriendelijk en snel. Zeker weten voor herhaling vatbaar! Toppers!
8 jan 2024 om 8:15 Het eten was echt heerlijk! Verse ingrediënten, heerlijke kruiden en snelle levering zeker een aanrader.
24 dec 2023 om 1:22 De friet was koud en er zat een raar bijsmaakje aan, de advocado in de salade was niet rijp en heel hard de dressing was ook vies zeker geen aanrader
22 dec 2023 om 20:07 Het eten was koud toen het aankwam, garnalen waren ontzettend doorbakken. De bezorger kwam later dan de aangegeven tijd. Bijna de helft weg kunnen doen, niet voor herhaling vatbaar.
27 nov 2023 om 10:21 Eten was zozo, ik ken betere frietzaken.
22 nov 2023 om 22:13 Vooraf chici stukjes, heerlijk warm nog, smaakvol en crispy. Salades ook zeer goed van smaak maar mogen wel iets groter voor dat geld.